NVRG-jubileumcongres zeer geslaagd! Bekijk de aftermovie

Het tweedaagse NVRG-jubileumcongres met als thema 'Under Construction' zit erop. De positieve reacties blijven binnenstromen. Vele deelnemers vonden het congres in alle opzichten een succes: de sprekers, organisatie, aankleding, een topper van een dagvoorzitter, de locatie, de sfeer, de workshops, de live therapie, alles. Er zijn vele verbindingen gemaakt die doorwerken, ook na dit congres!

20230325_154554

 

Een greep uit de reacties

Afgelopen weekend stroomde het Beatrixtheater in Utrecht vol met NVRG-leden en overige belangstellenden die de systeemtherapie een warm hart toedragen, onder wie onze collega's van de BVRGS.

Op vrijdag ontvingen we zo'n 600 mensen, op zaterdag 400 mensen. 

Een greep uit de reacties: 

'Chapeau! Het was een prachtig tweedaags congres in alle opzichten!'

'Teun Toebes wat was het fijn om jou op het congres te hebben. De mens met dementie heeft ook een mooie plek op NVRG congres gekregen en velen waren onder de indruk van jouw optreden. Bedankt!'

 

 

'Veel, veel dank aan de congrescommissie en aan de mensen van de NVRG. Wat een mooi hoopvol en verbindend congres. Aangrijpende en inhoudelijk heel sterke lezingen, zo een warm pleidooi voor menselijkheid, relationeel denken en systemisch werken. Mooie workshops vol inspiratie en uitwisseling. En wat een knappe en goede organisatie ( altijd een klus), en heerlijk om zo te mogen lachen - we mogen ons werk serieus nemen, maar onszelf ook kunnen relativeren … en daar heeft de congrescommissie samen met de dagvoorzitter Erik van der Elst een heel mooi voorbeeld in gegeven. Heel veel dank en dit geeft ons vak en ons allen moed en hoop!

'Erg geslaagd!'

'Wat een inspirerende presentaties vandaag waar zo ontzettend duidelijk wordt wat de kracht van systeemtherapie en het systemische denken is. Zo tof om door zo'n dag weer zo scherp te ervaren waarom ik voor dit vak gekozen heb'.

 

 

20230325_140737Live systeemtherapie met Erik van der Elst


Na een werkelijk prachtig, verbindend, serieus én ook luchtig congres bedankte NVRG-voorzitter Fridus van der Weijden de congrescommissie en roemde hen om hun dapperheid. Dank je wel Marloes van Maanen, Suzanne Aarts, Patricia Dashorst, Sanne van Neerrijnen, Marianne de Planque en Claudia de Vries. Ook Anke Meijer, die het congres vanuit bureau NVRG organiseerde, kreeg een bedankje op het podium. 

 

Alle deelnemers ontvangen binnenkort een bewijs van deelname en hun PE-punten worden bijgeschreven in hun PE-online dossier. Dit kan enige tijd duren. Heb je in mei nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

Ook worden alle deelnemers en leden in de loop van april geïnformeerd over de beschikbaarheid van beeldmateriaal, video's, powerpoints, lezingen e.d. 

 

Nagenieten van het NVRG-congres? Bekijk de aftermovie.