NVRG-jaarverslag 2018 verschenen

Het NVRG-jaarverslag 2018 is verschenen. Alle leden hebben het jaarverslag deze week ontvangen. Het jaarverslag geeft een impressie van de activiteiten die de vereniging in 2018 ondernam om het systemische gedachtegoed te verspreiden en de toegevoegde waarde van systeemtherapie én van haar leden over het voetlicht te brengen.

NVRG jaarverslag 2018 cover

 

Authenticiteit
Dit jaar is het thema authenticiteit. Naast verbinding, kwaliteit en profilering is authenciteit een van de kernwaarden van de NVRG.

Online jaarverslag
Het jaarverslag is ook digitaal beschikbaar, klik hier.

Wil je meer exemplaren? 
We verzenden het jaarverslag ook naar onze externe relaties zodat zij op de hoogte blijven van de activiteiten van de vereniging. Heb je ook relaties aan wie je het jaarverslag wilt aanbieden? Of wil je het verspreiden binnen de instelling waar je werkt? Stuur een mailtje naar nvrg@nvrg.nl.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van de NVRG? Lees onze nieuwsbrief (aanmelden via www@nvrg.nl) of volg ons via LinkedIn of via Twitter

NVRG LinkedIn-groep
De NVRG LinkedIn-groep is alleen toegankelijk voor NVRG-leden. De groep wordt gebruikt voor mededelingen en aankondigingen vanuit de NVRG maar is ook bedoeld voor uitwisseling tussen de leden over zaken die van belang zijn voor de beroepsgroep. Meningen, nieuws, vragen, aankondigingen, alsmede discussies over alles wat de beroepsgroep aangaat. Alle NVRG-leden zijn van harte uitgenodigd om lid te worden van de groep.

Heb je belangstelling? Het is eenvoudig om je aan te melden! Kom je er niet uit, neem dan contact op met het bureau van de NVRG.

NVRG LinkedIn bedrijvenpagina
Ben je geen NVRG-lid en wil je toch op de hoogte blijven van onze activiteiten en het laatste nieuws? Volg dan onze bedrijvenpagina op LinkedIn.