Slider 6

Wil jij de opleiding tot systeemtherapeut of systeemtherapeutisch werker doen?

De NVRG is het kwaliteitsregister voor systeemtherapeuten en systeemtherapeutisch werkers. Om uiteindelijk lid te kunnen worden van de NVRG gelden bepaalde voorwaarden aan de vooropleiding, voordat je aan de opleiding tot systeemtherapeut of systeemtherapeutisch werker begint. In de twee e-magazines lees je alles over de route tot systeemtherapeut en systeemtherapeutisch werker.  

Slider 6

17 september 2021: Kick-off webinar voor NVRG-congres 2022

Op vrijdag 17 september 2021 organiseert de NVRG een kick-off webinar voor het NVRG-congres 2022 met als thema Systeem-(OM)-Denken - Systeemdenken en de nieuwe GGZ. Floortje Scheepers (psychiater en hoogleraar innovatie in de GGZ) en Carlijn Welten (kinder- & jeugdpsychiater en systeemtherapeut) vertellen je in dit webinar over concrete voorbeelden en initiatieven van de GGZ van de toekomst. Je kunt het online bijwonen en on-demand terugkijken. Lees hier meer

Slider 3

Nomineer jij iemand voor de P3NL-prijs?

Kandidaten gezocht voor de P3NL-prijs 2021! Op 8 oktober 2021 zal voor de derde keer de jaarlijkse P3NL-prijs worden uitgereikt. Kandidaten kunnen worden genomineerd tot 1 augustus. Ken jij een professional die zich bijzonder heeft ingezet voor het vak? Draag hem of haar dan voor! Hier lees je meer.

 

Slider 1

Systeemtherapie als verzekerde zorg voor 18+

Systeemtherapie is nu opgenomen in het advies van Zorgverzekeraars Nederland (ZN) voor de ggz waarin wordt aangegeven onder welke voorwaarden systeemtherapie in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit de zorgverzekering. Dankzij de samenwerking met ZN is het rapport ‘Wetenschappelijke evidentie systeemtherapie’ de basis geworden voor dit advies. Lees meer

De NVRG

Is het kwaliteitsregister en de beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten (systeemtherapeuten) en systeemtherapeutisch werkers. De vereniging zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling en uitvoering van systeemtherapie en andere vormen van systemisch werken. Bij de NVRG geregistreerde professionals voldoen aan vakbekwaamheidseisen.