Slider 6

Corona en praktijkvoering

Deze periode vormt een flinke uitdaging voor ons allemaal. Hier vind je ons actuele coronadossier met updates van de informatie voor zorgverleners, praktische tips, wat te doen bij verlies aan inkomsten, beeldbellen, etc.

Voor vragen blijft de NVRG telefonisch en per mail bereikbaar. 

 

Slider 6

ALV 15 april 2020 verplaatst naar latere datum

De Algemene Ledenvergadering kan niet plaatsvinden op 15 april 2020. Als vereniging zijn wij verplicht een ALV te houden binnen zes maanden na sluiting boekjaar. Een ALV moet fysiek toegankelijk zijn en mag niet volledig online georganiseerd worden. In deze bijzondere situatie hebben wij ervoor gekozen de ALV uit te stellen naar een latere datum. Alle financiële stukken zijn al wel te vinden op de website achter de login voor leden. Meer informatie volgt de komende tijd.

 

Slider 6

Factsheet systeemtherapie gepubliceerd

De Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP) heeft de eerste twee wetenschappelijke factsheets over psychotherapie samengesteld. De factsheets Systeemtherapie en Psychodynamische psychotherapie zijn onderdeel van een serie en geven een overzicht van de bewijskracht ten aanzien van de effectiviteit van de desbetreffende vorm van psychotherapie, onderbouwd met recente onderzoeken, feiten en cijfers. Lees meer 

 

De NVRG

Is het kwaliteitsregister en de beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten (systeemtherapeuten) en systeemtherapeutisch werkers. De vereniging zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling en uitvoering van systeemtherapie en andere vormen van systemisch werken. Bij de NVRG geregistreerde professionals voldoen aan vakbekwaamheidseisen.