Slider 6

Live therapie tijdens het NVRG-jubileumcongres

Op de tweede dag van het NVRG-jubileumcongres veranderde de Philharmonie in Haarlem in een therapiekamer. Drie vooraanstaande systeemtherapeuten lieten, ieder vanuit hun eigen perspectief, zien hoe zij werken met een echtpaar of een gezin. Het was indrukwekkend, inspirerend en bijzonder leerzaam.
Lees verder

Slider 6

Folder 'Systemisch kijken, werken en behandelen' groot succes

De folder wordt massaal opgevraagd en de reacties zijn heel positief. De tweede oplage is reeds verschenen. Heb jij hem al?
Lees verder

Slider 6

NVRG 35 jaar! Een interview met de eerste voorzitter

Op 17 mei 1983 werd de NVRG opgericht. Om dit heugelijke feit te markeren, belden we op de 35e verjaardag van de vereniging met medeoprichter en eerste voorzitter van de vereniging, Max van Trommel.
Lees verder

De NVRG

Is het kwaliteitsregister en de beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten (systeemtherapeuten) en systeemtherapeutisch werkers. De vereniging zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling en uitvoering van de systeemtherapie en andere vormen van systemisch werken. Bij de NVRG geregistreerde professionals voldoen aan vakbekwaamheidseisen.