Slider 6

NVRG-Lustrumcongres 24 en 25 maart 2023: NVRG 40 jaar

In 2023 viert de NVRG haar 40-jarig jubileum! Vanwege dit lustrum van de NVRG vindt er een tweedaags congres plaats op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart 2023 in Utrecht. Het thema was een lange tijd "Under Construction" en.... blijft "Under Construction"! De inschrijving is gesloten, dit kon tot en met 9 maart. Naar de congreswebsite.

Slider 6

Belastingdienst heroverweegt standpunt: Relatie- en gezinstherapie onder voorwaarden vrijgesteld van btw!

Relatie- en gezinstherapie is onder voorwaarden vrijgesteld van omzetbelasting (btw). Dat is de conclusie van het onderzoek door de belastingdienst naar de afdracht van btw over relatie- en gezinstherapie. Een geweldig resultaat voor onze ruim 800 vrijgevestigde leden en een prachtige erkenning voor relatie- en gezinstherapie! Lees meer

 

Slider 3

Wil jij de opleiding tot systeemtherapeut of systeemtherapeutisch werker doen?

De NVRG is het kwaliteitsregister voor systeemtherapeuten en systeemtherapeutisch werkers. Om uiteindelijk lid te kunnen worden van de NVRG gelden bepaalde voorwaarden aan de vooropleiding, voordat je aan de opleiding tot systeemtherapeut of systeemtherapeutisch werker begint. In de twee e-magazines lees je alles over de route tot systeemtherapeut en systeemtherapeutisch werker.  

 

 

 

Slider 4

Route tot systeemtherapeut: bekijk de video

Heb je interesse in de opleiding tot systeemtherapeut? In de video in dit e-magazine krijg je een uitleg over de route naar de NVRG-registratie lid systeemtherapeut NVRG. 

De NVRG

Is het kwaliteitsregister en de beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten (systeemtherapeuten) en systeemtherapeutisch werkers. De vereniging zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling en uitvoering van systeemtherapie en andere vormen van systemisch werken. Bij de NVRG geregistreerde professionals voldoen aan vakbekwaamheidseisen.