Slider 6

Terugblik op het NVRG-jubileumcongres 2018

Vrijdag 21 september en zaterdag 22 september vond in de Philharmonie in Haarlem het NVRG-jubileumcongres plaats. Het waren twee boeiende dagen vol verrassingen en inhoudelijk sterke presentaties, een grote variëteit aan workshops, live therapie op het podium en inspirerende masterclasses. Wil je het opnieuw beleven? 
Bekijk de compilatie!

Slider 6

Folder 'Systemisch kijken, werken en behandelen' groot succes

De folder wordt massaal opgevraagd en de reacties zijn heel positief. De tweede oplage is reeds verschenen. Heb jij hem al?
Lees verder

Slider 6

NVRG 35 jaar! Een interview met de eerste voorzitter

Op 17 mei 1983 werd de NVRG opgericht. Om dit heugelijke feit te markeren, belden we op de 35e verjaardag van de vereniging met medeoprichter en eerste voorzitter van de vereniging, Max van Trommel.
Lees verder

De NVRG

Is het kwaliteitsregister en de beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten (systeemtherapeuten) en systeemtherapeutisch werkers. De vereniging zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling en uitvoering van de systeemtherapie en andere vormen van systemisch werken. Bij de NVRG geregistreerde professionals voldoen aan vakbekwaamheidseisen.