01 NVRG sliders1920x800

Bestuursverslag NVRG 2023 verschenen

Het bestuursverslag 2023 is verschenen. In dit verslag geeft het bestuur een toelichting op de jaarrekening en het beleid van 2023, het jaar dat de NVRG 40 jaar bestond. Met foto's en video's van activiteiten die de NVRG organiseerde, zoals het geweldige jubileumcongres 'Under construction' en de oud-bestuursledenmiddag. Bekijk het bestuursverslag.

02 NVRG sliders1920x800

Terugblik NVRG-congres Inclusion & Fusion 8 maart 2024

Een verrijkende kruisbestuiving: Samen leren over hoe systeemtherapie zich verhoudt tot andere therapieën en systemische krachten met speciale aandacht voor culturele diversiteit, migratieachtergronden, LHBTIQ+ en gendervariatie. Zodat we samen zorgen voor een dieper, breder begrip van menselijke interacties, zingeving en welzijn. Keynote sprekers: Fariba Rhmaty, Marie Rose Moro, Jim van Os, Justine van Lawick en Ellen Grootoonk. 20 parallelle interactieve workshops. Lees hier de terugblik

 

04 NVRG sliders1920x800

Veelgestelde vragen over vergoeding systeemtherapie 18+ basisverzekering

Relatie- en gezinstherapie wordt onder voorwaarden vergoed uit de basisverzekering. een van de voorwaarden is dat de therapie wordt uitgevoerd door systeemtherapeut die lid is van de NVRG. Lees hier de veelgestelde vragen

 

03 NVRG sliders1920x800

Wil jij de opleiding tot systeemtherapeut of systeemtherapeutisch werker doen?

De NVRG is het kwaliteitsregister voor systeemtherapeuten en systeemtherapeutisch werkers. Om uiteindelijk lid te kunnen worden van de NVRG gelden bepaalde voorwaarden aan de vooropleiding, voordat je aan de opleiding tot systeemtherapeut of systeemtherapeutisch werker begint. In de twee e-magazines lees je alles over de route tot systeemtherapeut en systeemtherapeutisch werker.  

 

De NVRG

Is het kwaliteitsregister en de beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten (systeemtherapeuten) en systeemtherapeutisch werkers. De vereniging zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling en uitvoering van systeemtherapie en andere vormen van systemisch werken. Bij de NVRG geregistreerde professionals voldoen aan vakbekwaamheidseisen.