Slider 6

Systeemtherapie als verzekerde zorg voor 18+: een doorbraak!

Systeemtherapie is nu opgenomen in het advies van Zorgverzekeraars Nederland (ZN) voor de ggz waarin wordt aangegeven onder welke voorwaarden systeemtherapie in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit de zorgverzekering. Dankzij de samenwerking met ZN is het rapport ‘Wetenschappelijke evidentie systeemtherapie’ de basis geworden voor dit advies. Lees meer

Slider 6

NVRG-Congres 2020 in Gooiland Hilversum groot succes!

Het NVRG-Congres vond plaats op 18 september 2020, deels in Gooiland en deels online. Het was een wervelende dag waarin sprekers als Nora Bateson, Justine van Lawick, Flip Jan van Oenen, Robert van Hennik en Jan Olthof elkaar vlot afwisselden. Lees meer.

 

Slider 6

Corona en praktijkvoering

Deze periode vormt een flinke uitdaging voor ons allemaal. Hier vind je ons actuele coronadossier met updates van de informatie voor zorgverleners, praktische tips, wat te doen bij verlies aan inkomsten, beeldbellen, etc.

Voor vragen blijft de NVRG telefonisch en per mail bereikbaar. 

De NVRG

Is het kwaliteitsregister en de beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten (systeemtherapeuten) en systeemtherapeutisch werkers. De vereniging zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling en uitvoering van systeemtherapie en andere vormen van systemisch werken. Bij de NVRG geregistreerde professionals voldoen aan vakbekwaamheidseisen.