Slider 6

Meld je nu aan voor het symposium voor systeemtherapeutisch werkers op 9 juni a.s.

Ben je systeemtherapeutisch werker of systemisch counselor en op zoek naar een inspirerende dag waarop jouw vak centraal staat? Wil je je collega systeemtherapeutisch werkers ontmoeten? Goed nieuws! De NVRG organiseert speciaal voor systeemtherapeutisch werkers een symposium over de kracht van systeemtherapeutisch werk. Lees meer en inschrijven. 

 

 

Slider 6

NVRG-jubileumcongres zeer geslaagd! Bekijk de aftermovie!

Het tweedaagse NVRG-jubileumcongres zit er weer op. We hebben heel veel positieve reacties ontvangen. Lees hier een greep uit de reacties en bekijk de aftermovie.  

 

Slider 3

Belastingdienst heroverweegt standpunt: Relatie- en gezinstherapie onder voorwaarden vrijgesteld van btw!

Relatie- en gezinstherapie is onder voorwaarden vrijgesteld van omzetbelasting (btw). Dat is de conclusie van het onderzoek door de belastingdienst naar de afdracht van btw over relatie- en gezinstherapie. Een geweldig resultaat voor onze ruim 800 vrijgevestigde leden en een prachtige erkenning voor relatie- en gezinstherapie! Lees meer

 

 

 

Slider 4

Wil jij de opleiding tot systeemtherapeut of systeemtherapeutisch werker doen?

De NVRG is het kwaliteitsregister voor systeemtherapeuten en systeemtherapeutisch werkers. Om uiteindelijk lid te kunnen worden van de NVRG gelden bepaalde voorwaarden aan de vooropleiding, voordat je aan de opleiding tot systeemtherapeut of systeemtherapeutisch werker begint. In de twee e-magazines lees je alles over de route tot systeemtherapeut en systeemtherapeutisch werker.  

De NVRG

Is het kwaliteitsregister en de beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten (systeemtherapeuten) en systeemtherapeutisch werkers. De vereniging zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling en uitvoering van systeemtherapie en andere vormen van systemisch werken. Bij de NVRG geregistreerde professionals voldoen aan vakbekwaamheidseisen.