Slider 6

Tijdelijke korting voor NVRG-leden op Masterclass met Scott Sells

Op 30 en 31 januari en 1 februari 2019 vindt de Masterclass 'Trauma en systeemtherapie: treating the traumatized child' plaats met Scott Sells, op basis van het Family Systems Trauma model. NVRG-leden die zich uiterlijk 31 december inschrijven, ontvangen € 140 korting. Lees meer

Slider 6

Folder 'Systemisch kijken, werken en behandelen'

De folder beschrijft wat kernmerkend is voor de systeemtherapeutische aanpak en wat de systeemtherapeut en de systeemtherapeutisch werker kunnen betekenen binnen de zorg. Ook de waarde van een registratie bij de NVRG komt aan bod. Wil je de folder ontvangen?
Lees verder

Slider 6

Terugblik op het NVRG-jubileumcongres 2018

Vrijdag 21 september en zaterdag 22 september vond in de Philharmonie in Haarlem het NVRG-jubileumcongres plaats. Het waren twee boeiende dagen vol verrassingen en inhoudelijk sterke presentaties, een grote variëteit aan workshops, live therapie op het podium en inspirerende masterclasses. Wil je het opnieuw beleven? 
Bekijk de compilatie!

De NVRG

Is het kwaliteitsregister en de beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten (systeemtherapeuten) en systeemtherapeutisch werkers. De vereniging zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling en uitvoering van de systeemtherapie en andere vormen van systemisch werken. Bij de NVRG geregistreerde professionals voldoen aan vakbekwaamheidseisen.