Slider 6

Sneak preview NVRG-congres 8 maart 2024

Op 8 maart 2024 vindt het NVRG-congres plaats. Met trots presenteren we het congreslogo en de eerste keynote spreker, dus lees hier gauw verder! De inschrijving start eind november/begin december dus houd de berichtgeving in de gaten. 

 

 

Slider 6

Relatietherapie in Volkskrant Magazine

De Volkskrant heeft in het zaterdagmagazine van 16 september 2023 uitgebreid aandacht besteed aan relatietherapie. In een aantal artikelen geven de journalisten van de Volkskrant antwoord op verschillende vragen: hoe effectief is relatietherapie, wat zijn de inzichten van (NVRG-)relatietherapeuten en hoe ziet een therapiesessie er in de praktijk uit? Lees verder. 

 

Slider 3

Veelgestelde vragen over vergoeding systeemtherapie 18+ basisverzekering

Relatie- en gezinstherapie wordt onder voorwaarden vergoed uit de basisverzekering. een van de voorwaarden is dat de therapie wordt uitgevoerd door systeemtherapeut die lid is van de NVRG. Lees hier de veelgestelde vragen

 

 

 

Slider 4

Wil jij de opleiding tot systeemtherapeut of systeemtherapeutisch werker doen?

De NVRG is het kwaliteitsregister voor systeemtherapeuten en systeemtherapeutisch werkers. Om uiteindelijk lid te kunnen worden van de NVRG gelden bepaalde voorwaarden aan de vooropleiding, voordat je aan de opleiding tot systeemtherapeut of systeemtherapeutisch werker begint. In de twee e-magazines lees je alles over de route tot systeemtherapeut en systeemtherapeutisch werker.  

De NVRG

Is het kwaliteitsregister en de beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten (systeemtherapeuten) en systeemtherapeutisch werkers. De vereniging zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling en uitvoering van systeemtherapie en andere vormen van systemisch werken. Bij de NVRG geregistreerde professionals voldoen aan vakbekwaamheidseisen.