Slider 6

Al meer dan 400 aanmeldingen voor het NVRG-Congres 2019

Op vrijdag 20 september 2019 vindt het jaarlijks NVRG-Congres plaats. Het thema is Intimiteit en Seksualiteit. Net als vorig jaar brengen we je live systeemtherapie. Dit jaar zie je de toonaangevende Amerikaanse relatietherapeut Michele Scheinkman aan het werk. Mis het niet en schrijf je nu in! Meer weten? Klik hier.

Slider 6

NVRG-Jaarverslag 2018

Het NVRG-jaarverslag 2018 is verschenen. Het jaarverslag geeft een impressie van de activiteiten die de vereniging in 2018 ondernam om het systemische gedachtegoed te verspreiden en de toegevoegde waarde van systeemtherapie én van haar leden over het voetlicht te brengen. Nieuwsgierig? Klik hier.

 

Slider 6

Twee themamiddagen over Wet en Ethiek

De NVRG organiseert op 8 mei en 12 juni 2019 twee themamiddagen over Wet en Ethiek. Hoe voorkom je een klacht? En wat doe je als je toch een klacht krijgt? Hoe ga je om met professionele vertrouwelijkheid? Voor therapeuten met een eigen praktijk zijn deze themamiddagen een echte aanrader. Meer weten en inschrijven? Klik hier.

 

De NVRG

Is het kwaliteitsregister en de beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten (systeemtherapeuten) en systeemtherapeutisch werkers. De vereniging zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling en uitvoering van systeemtherapie en andere vormen van systemisch werken. Bij de NVRG geregistreerde professionals voldoen aan vakbekwaamheidseisen.