Slider 6

Laatste kaarten NVRG congres: Inclusion & Fusion 8 maart 2024

Een verrijkende kruisbestuiving: Samen leren over hoe systeemtherapie zich verhoudt tot andere therapieën en systemische krachten met speciale aandacht voor culturele diversiteit, migratieachtergronden, LHBTIQ+ en gendervariatie. Zodat we samen zorgen voor een dieper, breder begrip van menselijke interacties, zingeving en welzijn. Keynote sprekers: Fariba Rhmaty, Marie Rose Moro, Jim van Os, Annelijn Wensing-Kruger en Ellen Grootoonk. 20 parallelle interactieve workshops. Wil jij erbij zijn, dan is dit je laatste kans. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Dus schrijf je hier in.

Slider 6

Kom naar de masterclass met Marie Rose Moro op 7 maart a.s.!

Op 7 maart 2024 geeft Marie Rose Moro, een internationaal toonaangevend psychiater op het gebied van transculturele psychiatrie, een masterclass als precongres-activiteit. Zij is keynote spreker tijdens het NVRG-congres op 8 maart a.s. Marie Rose Moro is specialist op het gebied van immigrantengezinnen en hun kinderen en ontwikkelde een multidisciplinaire benadering voor de zorg voor adolescenten. Heb jij je al ingeschreven voor de masterclass? Meer informatie en aanmelden.

Slider 3

Veelgestelde vragen over vergoeding systeemtherapie 18+ basisverzekering

Relatie- en gezinstherapie wordt onder voorwaarden vergoed uit de basisverzekering. een van de voorwaarden is dat de therapie wordt uitgevoerd door systeemtherapeut die lid is van de NVRG. Lees hier de veelgestelde vragen

 

 

 

Slider 4

Wil jij de opleiding tot systeemtherapeut of systeemtherapeutisch werker doen?

De NVRG is het kwaliteitsregister voor systeemtherapeuten en systeemtherapeutisch werkers. Om uiteindelijk lid te kunnen worden van de NVRG gelden bepaalde voorwaarden aan de vooropleiding, voordat je aan de opleiding tot systeemtherapeut of systeemtherapeutisch werker begint. In de twee e-magazines lees je alles over de route tot systeemtherapeut en systeemtherapeutisch werker.  

De NVRG

Is het kwaliteitsregister en de beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten (systeemtherapeuten) en systeemtherapeutisch werkers. De vereniging zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling en uitvoering van systeemtherapie en andere vormen van systemisch werken. Bij de NVRG geregistreerde professionals voldoen aan vakbekwaamheidseisen.