Slider 6

Wil je een kijkje in de keuken van vakgenoot Esther Perel?

Op uitnodiging van de NVRG en de RINO Groep gaat Esther Perel op 31 januari 2020 in gesprek met professionals over actuele therapeutische onderwerpen. De dag biedt een unieke kans om Esther Perel te ontmoeten, met haar in gesprek te gaan en van haar te leren. Lees verder

Slider 6

Directeur NVRG gezocht!

Wegens het vertrek van Lisette Pondman is de NVRG op zoek naar een nieuwe directeur. Bekijk de vacature

 

Slider 6

Systeemtherapie, de wetenschappelijke stand van zaken

In april verscheen het rapport 'Systeemtherapie, wetenschappelijke evidentie'. Met dit rapport wordt (opnieuw) aangetoond dat systeemtherapie evidence based is en voldoet aan de stand van de wetenschap en praktijk. NVRG-lid Elisa van Ee schreef een zeer toegankelijk artikel over dit rapport. Het artikel is gepubliceerd in het juninummer van tijdschrift Systeemtherapie en zeer de moeite waard om te lezen. Meer weten? Klik hier.

 

De NVRG

Is het kwaliteitsregister en de beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten (systeemtherapeuten) en systeemtherapeutisch werkers. De vereniging zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling en uitvoering van systeemtherapie en andere vormen van systemisch werken. Bij de NVRG geregistreerde professionals voldoen aan vakbekwaamheidseisen.