Slider 6

Meld je nu aan voor de WAC Studiemiddag 25 november 2022 in Utrecht over de SCORE-15 app

De WAC organiseert op 25 november een studiemiddag over het gebruik van de SCORE-15 app. Deze app is voor systeemtherapeuten, zonder kosten, te gebruiken. Charlotte Burck & Astrid Winkler van het Family Therapy and Systemic Research Centre, UK lichten toe hoe je de app kunt gebruiken en daarna oefenen we in rollenspellen met het gebruiken van de app in systeemtherapie en bij praktijkonderzoek. Ben jij benieuwd hoe je deze vragenlijst kunt inzetten? Meld je dan aan voor deze studiemiddag! Lees meer.

Slider 6

Belastingdienst heroverweegt standpunt: Relatie- en gezinstherapie onder voorwaarden vrijgesteld van btw!

Relatie- en gezinstherapie is onder voorwaarden vrijgesteld van omzetbelasting (btw). Dat is de conclusie van het onderzoek door de belastingdienst naar de afdracht van btw over relatie- en gezinstherapie. Een geweldig resultaat voor onze ruim 800 vrijgevestigde leden en een prachtige erkenning voor relatie- en gezinstherapie! Lees meer

 

Slider 3

Wil jij de opleiding tot systeemtherapeut of systeemtherapeutisch werker doen?

De NVRG is het kwaliteitsregister voor systeemtherapeuten en systeemtherapeutisch werkers. Om uiteindelijk lid te kunnen worden van de NVRG gelden bepaalde voorwaarden aan de vooropleiding, voordat je aan de opleiding tot systeemtherapeut of systeemtherapeutisch werker begint. In de twee e-magazines lees je alles over de route tot systeemtherapeut en systeemtherapeutisch werker.  

 

 

 

Slider 4

Route tot systeemtherapeut: bekijk de video

Heb je interesse in de opleiding tot systeemtherapeut? In de video in dit e-magazine krijg je een uitleg over de route naar de NVRG-registratie lid systeemtherapeut NVRG. 

De NVRG

Is het kwaliteitsregister en de beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten (systeemtherapeuten) en systeemtherapeutisch werkers. De vereniging zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling en uitvoering van systeemtherapie en andere vormen van systemisch werken. Bij de NVRG geregistreerde professionals voldoen aan vakbekwaamheidseisen.