Tessa van Iperen nieuwe directeur NVRG

Het bestuur heeft woensdag 30 oktober jl. een nieuwe directeur NVRG aangesteld: Tessa van Iperen. De komende periode zal ze kennismaken met zoveel mogelijk betrokkenen binnen en buiten de vereniging. Het bestuur heeft er het volste vertrouwen in dat Tessa beschikt over de juiste kwaliteiten om verder te bouwen aan het fundament dat we met z’n allen hebben opgebouwd en heet haar van harte welkom.

thumbnail_IMG_0534

v.l.n.r. Dick Bos, Tessa van Iperen, Mirjam Hinfelaar


Op woensdag 30 oktober jl. heeft het bestuur een nieuwe directeur aangesteld voor onze vereniging.

In de zomer heeft een afvaardiging van bestuur, bureau, adviescommissies en redactie tijdschrift Systeemtherapie gezamenlijk een profielschets opgesteld voor de nieuwe directeur. Vervolgens is de wervingsprocedure gestart. Na drie intensieve sollicitatierondes is de keuze gevallen op Tessa van Iperen.

Tessa heeft jarenlange ervaring als strategisch adviseur en interim-manager bij zowel zorgorganisaties als overheidsinstanties, alsmede in de zakelijke sector. Met Tessa hebben we een directeur gevonden die op natuurlijke wijze een verbindende schakel is tussen mensen binnen de vereniging. Daarnaast zal zij samenwerking met belangrijke externe partners en politieke organisaties initiëren en voortzetten.

Het bestuur heeft er het volste vertrouwen in dat Tessa beschikt over de juiste kwaliteiten om verder te bouwen aan het fundament dat we met z’n allen hebben opgebouwd de afgelopen jaren en heet haar dan ook van harte welkom!