Lid in opleiding

 

Lid in opleiding tot systeemtherapeut

Wil je tijdens je opleiding tot systeemtherapeut al lid worden van de NVRG? Dan kun je lid in opleiding worden (LIO ST). Om lid in opleiding te worden moet je - voordat je start met de opleiding tot systeemtherapeut - voldoen aan de door de NVRG gestelde vooropleidingseisen en werkzaam zijn binnen de zorg- en welzijnssector.

Je kunt je lidmaatschap aanvragen bij het bureau van de NVRG. Mail het Aanvraagformulier lid in opleiding tot systeemtherapeut (LIO ST) met de daartoe behorende bewijsstukken naar nvrg@nvrg.nl.

 

 

Lid in opleiding tot systeemtherapeutisch werker

Wil je tijdens je opleiding tot systeemtherapeutisch werker al lid worden van de NVRG? Dan kun je lid in opleiding worden (LIO STW). Om lid in opleiding te worden moet je voldoen aan de door de NVRG gestelde vooropleidingseisen en werkzaam zijn binnen de zorg- en welzijnssector.

Je kunt je lidmaatschap aanvragen bij het bureau van de NVRG. Mail het Aanvraagformulier lid in opleiding tot systeemtherapeutisch werker (LIO STW) met de daartoe behorende bewijsstukken naar nvrg@nvrg.nl.

 

Om de administratieve verwerking van je aanvraag zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij je om het aanvraagformulier en alle bewijsstukken in één document (pdf) op te nemen.