Aanvraag lidmaatschap Lid Systeemtherapeutisch werker

Voordat je verder gaat met invullen, lees eerst even dit:
Om je te kunnen inschrijven als lid bij de NVRG gelden bepaalde vooropleidingseisen. Mocht je er niet zeker van zijn dat je aan de vooropleidingseisen voldoet, lees dan eerst het e-magazine 'Route tot systeemtherapeutisch werker'.

Het invullen van het digitale aanvraagformulier duurt enkele minuten. Het is niet mogelijk het formulier tussentijds op te slaan. Houd daarom de stukken die je moet uploaden bij de hand.

Dat zijn:
- Kopie diploma bachelor opleiding;
- Werkgeversverklaring(en) LID STW (als je in loondienst bent) óf Verklaring eigen praktijk LID STW (als je zelfstandig gevestigd bent);
- Kopieën van afgeronde onderdelen van de opleiding tot systeemtherapeutisch werker: certificaat TTC STW 100 uur en twee supervisieverklaringen.

NB: Indien je LIO STW bent en bepaalde documenten reeds hebt ingediend, hoeven deze niet geüpload te worden.

Wijze van uploaden:
De documenten die bij de aanvraag horen, dienen separaat geüpload te worden. Bestaat een onderdeel (zoals diploma's of werkgeversverklaringen) uit meerdere pagina's, dan maak je hier per onderdeel van tevoren één Pdf-bestand van. Geef duidelijk aan om welk onderdeel het gaat (diploma, certificaat STW, supervisieverklaring, werkgeversverklaring, etc.)