Aanvraag lidmaatschap Lid Systeemtherapeut

Voordat je verder gaat met invullen, lees eerst even dit:
Om je te kunnen inschrijven als lid bij de NVRG gelden bepaalde vooropleidingseisen. Mocht je er niet zeker van zijn dat je aan de vooropleidingseisen voldoet, lees dan eerst het e-magazine 'Route tot systeemtherapeut'.

Het invullen van het digitale aanvraagformulier duurt enkele minuten. Het is niet mogelijk het formulier tussentijds op te slaan. Houd daarom de stukken en ondertekende documenten die je moet uploaden bij de hand.

Dat zijn:
- Kopie diploma bachelor- en masteropleiding (of hbo- en post-hbo opleiding in geval van de overgangsregeling);
- Certificaten ontwikkelingpsychologie en psychopathologie (indien van toepassing);
- Werkgeversverklaring(en) LID ST (als je in loondienst bent) óf Verklaring eigen praktijk LID ST (als je zelfstandig gevestigd bent);
- Kopieën van afgeronde onderdelen van de opleiding tot systeemtherapeut (indien van toepasing): certificaten TTC ST 212, supervisie verklaring(en), verklaring leertherapie

NB: Indien je LIO ST bent en bepaalde documenten reeds hebt ingediend, hoeven deze niet nogmaals geüpload te worden.

Wijze van uploaden:
De documenten die bij de aanvraag horen, dienen separaat geüpload te worden. Bestaat een onderdeel (zoals diploma's of werkgeversverklaringen) uit meerdere pagina's, dan maak je hier per onderdeel van tevoren één Pdf-bestand van. Geef duidelijk aan om welk onderdeel het gaat (diploma, certificaten TTC ST, supervisieverklaring, verklaring leertherapie werkgeversverklaring, etc.)