Aanvraag lidmaatschap Lid in opleiding Systeemtherapeut

Voordat je verder gaat met invullen, lees eerst even dit:
Om je te kunnen inschrijven als lid bij de NVRG gelden bepaalde vooropleidingseisen. Mocht je er niet zeker van zijn dat je aan de vooropleidingseisen voldoet, lees dan eerst het e-magazine 'Route tot systeemtherapeut'.

Het invullen van het digitale aanvraagformulier duurt enkele minuten. Het is niet mogelijk het formulier tussentijds op te slaan. Houd daarom de stukken en ondertekende documenten die je moet uploaden bij de hand.

Dat zijn:
- Kopie diploma bacheloropleiding, kopie diploma WO- of masteropleiding (of hbo- en post-hbo opleiding in geval van de overgangsregeling);
- Certificaten ontwikkelingpsychologie en psychopathologie (indien van toepassing);
- Werkgeversverklaring LIO ST óf Verklaring eigen praktijk / werksetting zelfstandige bereoepsbeoefenaren LIO ST(W);
- Kopieën van afgeronde onderdelen van de opleiding tot systeemtherapeut (indien van toepasing): certificaten TTC ST 212, supervisie verklaring(en), verklaring leertherapie

Wijze van uploaden:
De documenten die bij de aanvraag horen, dienen separaat geüpload te worden. Bestaat een document uit meerdere pagina's, dan maak je hier van tevoren één Pdf-bestand van. Geef duidelijk aan om welk document het gaat (bijv. diploma bacheloropleiding, certificaat TTC ST, supervisieverklaring, verklaring leertherapie werkgeversverklaring, etc.)