20 januari 2021 Online bijeenkomst Sectie Psychiatrie

Ben jij lid van de sectie Psychiatrie? Het sectiebestuur nodigt je graag uit voor een online ontmoeting op woensdag 20 januari 2020! Het sectiebestuur heeft sinds deze zomer een drietal nieuwe bestuursleden en zij stellen zichzelf graag aan je voor. Daarnaast is het de bedoeling om het onderlinge contact tussen sectieleden te stimuleren door in groepjes het thema 'Verbinding' te bespreken en elkaar te inspireren. 

social-media-2457842_1280


Het bestuur van de sectie Psychiatrie van de NVRG nodigt je graag uit voor een online ontmoeting op woensdag 20 januari 2020. De drie nieuwe bestuursleden stellen zichzelf graag voor en daarnaast wil het sectiebestuur, ondanks de onzekere Corona-omstandigheden, graag in gesprek met de sectieleden. Door deze ontmoeting online te organiseren, weten we zeker dat het doorgang kan vinden.

Verbinding

Het overkoepelende thema van de bijeenkomst is verbinding. We zijn benieuwd welke gedachten dit woord bij je oproept. Hoe kunnen we elkaar als sectieleden inspireren en informeren? Wat kunnen wij als sectiebestuur voor jou doen? Wat wil jij toevoegen aan de sectie? 

We nodigen graag alle sectieleden uit maar ook andere ST- en STW-leden die geïnteresseerd zijn in deze sectie zijn welkom! 

Opzet bijeenkomst

Na een plenaire inleiding gaan we in break-out rooms uit elkaar om over de verschillende invalshoeken van dit thema te spreken. Er volgt een plenaire terugkoppeling.

We nemen aan het einde van de bijeenkomst afscheid van Pauline Beusekamp als bestuurslid. Zij heeft zich jarenlang met veel toewijding ingezet voor deze sectie en we zetten haar dan ook graag in het zonnetje.

Praktische informatie

Wanneer?
Woensdagavond 20 januari 2021
20.00-21.30 uur via Zoom

Aanmelden
De bijeenkomst is gratis maar we horen wel graag vooraf of je komt.

De aanmelding verloopt via bureau NVRG. Je kunt je aanmelden bij Irene van Baalen. Een week voor de bijeenkomst ontvang je dan van haar een link om in te loggen.

 

Datum en tijdstip:
2021-01-20T20:00:00 2021-01-20T21:30:00
Locatie:
Online
Adres:


Aanmeldperiode: