9 juni 2023: Studiedag 'Over de kracht van systeemtherapeutisch werk'

Ben je STW’er of systemisch counselor en op zoek naar een inspirerende dag waarop jouw vak centraal staat? Goed nieuws! Op 9 juni 2023 organiseert de NVRG in Breda een inspirerend symposium over de kracht van systeemtherapeutisch werk. Het belooft een bruisende dag te worden!

 

NVRG 2021 HR EXTRA 4 Annemarie Gorissen V2

 

Symposium voor systeemtherapeutisch werkers

De enthousiaste keynotesprekers tijdens deze dag, Sabine Vermeire, Flip Jan van Oenen en Robert van Hennik onderstrepen de waarde van het vak van systeemtherapeutisch werker en bieden handvatten rondom haar positionering en de complexe praktijk waarin vele STW’ers werken. In de middagpauze is er naast een goede lunch een informatiemarkt waarop STW’ers uit verschillende sectoren elkaar kunnen ontmoeten en initiatieven uitwisselen.

‘s Middags nemen systeemtherapeutisch werkers je in diverse workshops mee in de vele mogelijkheden en ontwikkelingen die het vak van STW’er kent. Binnenkort volgt er concretere informatie. Als deze dag je aanspreekt, noteer dan vast 9 juni, en: zegt het voort!

We ontmoeten je graag!

Met vriendelijke groet, de voorbereidingsgoep:

Wilco Kroon, Karin van Dijk, Linda Bentvelzen, Ilse Huisman, Bas van der Meulen, Marjolijn Stomps, Marieke Klein Haarhuis, Anita Waanders

Datum en tijdstip:
2023-06-09T09:00:00 2023-06-09T17:30:00
Locatie:
Gemeenschapshuis Zandberg
Adres:
Zandberglaan 54/BIS
4818 GL Breda
Aanmeldperiode:
Aanmelden kan vanaf februari via deze button

 

 

Praktische informatie

Datum: vrijdag 9 juni 2023
Tijd: van 9:30 - 17:30 uur

 

Accreditatie

Accreditatie bij de NVRG wordt aangevraagd. 
Overige accreditatie n.t.b. 

Kosten

Prijzen volgen binnenkort hier. 
Prijzen zijn inclusief btw.