4 april 2024: NVRG-regiocafé 't Noorden in Groningen

Donderdag 4 april organiseren we het eerste NVRG-regiocafé voor de drie noordelijke provincies. Daarna volgen er meer. Voor systeemtherapeuten en systeemtherapeutisch werkers. In de gezellige omgeving van het Stadslab aan de Suikerlaan, met een kort programma en vooral veel tijd voor elkaar ontmoeten met soep, broodjes en een borrel. Meld je gratis aan!

NVRG 2022 HR Koffie Annemarie Gorissen

De regiobijeenkomst heeft als doel systeemtherapeuten en systeemtherapeutisch werkers in de verschillende regio’s van het land met elkaar te verbinden. Het is een plek om elkaar te ontmoeten en kennis en ervaring onderling te delen. De bijeenkomsten worden georganiseerd op wisselende plekken in het land.

Donderdag 4 april vindt het eerste NVRG-regiocafé plaats in de drie noordelijke provincies. Voor NVRG-leden of lid in opleiding, of voornemens lid te worden uit Drenthe, Groningen en Friesland. Daarna volgen er meer. In de gezellige omgeving van het Stadslab aan de Suikerlaan, met een kort programma en vooral veel tijd voor elkaar ontmoeten met soep, broodjes en een borrel. Voor de inhoudelijke input komt Roelien Plender vertellen over ABFT. Gezelllig als jullie allemaal komen!! :-)

 

Locatie

Stadslab op het Suikerterrein. Suikerlaan 15, 9743 DA Groningen.

Tijdstip

17.30 - 20.30 uur, inloop vanaf 17.00 uur

Voor wie?

Voor alle leden van de NVRG en iedereen die enthousiast is over het werken met gezinnen/ systemen. Ook wanneer je andere mensen weet, die geïnteresseerd zijn: stuur deze uitnodiging gerust door. Deelname is gratis!

Datum en tijdstip:
2024-04-04T17:00:00 2024-04-04T20:30:00
Locatie:
Stadslab op het Suikerterrein
Adres:
Suikerlaan 15
9743 DA Groningen
Aanmeldperiode:

Regiobijeenkomst Noord Nederland