25 november 2022: Studiemiddag WAC 'Score-15 app in systeemtherapie en praktijkonderzoek'

De WAC organiseert op 25 november een studiemiddag over het gebruik van de Score-15 app. Deze app is voor systeemtherapeuten, zonder kosten, te gebruiken. Charlotte Burck & Astrid Winkler van het Family Therapy and Systemic Research Centre, UK lichten toe hoe je de app kunt gebruiken en daarna oefenen we in rollenspellen met het gebruiken van de app in systeemtherapie en bij praktijkonderzoek. Ben jij erbij? Laat het ons alvast weten!

Foto Burck en WincklerCharlotte Burck en Astrid WinklerHet gebruik van de Score-15 app in systeemtherapie en bij praktijkonderzoek

Op 25 november organiseert de Wetenschapsadviescommissie (WAC) een studiemiddag in Utrecht over het gebruik van de Score-15 app die voor systeemtherapeuten, zonder kosten, te gebruiken is. 

De Score-15 is een (gevalideerde) zelfrapportagelijst waarmee het gezinsfunctioneren periodiek gemeten wordt, waarmee ontwikkelingen in therapie gevolgd en besproken kunnen worden. Inmiddels is er een app ontwikkeld voor de Score-15, waarmee de gebruiksvriendelijkheid voor zowel therapeut als gezin toeneemt.

Charlotte Burck & Astrid Winkler van het Family Therapy and Systemic Research Centre in het Verenigd Koninkrijk zullen via een videoverbinding uitleg geven over de Score-15 en over het gebruik van de app. Daarna zullen we met elkaar in rollenspellen oefenen met het gebruiken van de app in systeemtherapie en bij praktijkonderzoek.

Wij zien uit naar deze studiemiddag!

Namens de WAC:

Henk Pijnenburg, Ramon Lindauer, Trudy Mooren, Elisa van Ee, Els Bos-de Groot en Robert van Hennik

Datum en tijdstip:
2022-11-25T13:00:00 2022-11-25T17:00:00
Locatie:
Adres:


Aanmeldperiode:

Praktische informatie

Datum: vrijdag 25 november 2022
Tijd: van 13:00 - 17:00 uur
Locatie: Zalen van Zeven, Utrecht

Informatie over accreditatie en kosten volgt binnenkort.


Heb je interesse? Meld je dan alvast aan als geïnteresseerde. We houden je dan op de hoogte en weten hoeveel stoelen we moeten reserveren. Stuur een mail aan wac@nvrg.nl