22 mei 2024: NVRG-regiobijeenkomst in Rotterdam

De Rotterdamse Kring van systeemtherapeuten organiseert samen met de NVRG op woensdag 22 mei 2024 een NVRG-regiobijeenkomst in Rotterdam. Tijdens de bijeenkomst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en wordt aandacht besteed aan een inspirerend thema. Wil je aanwezig zijn bij de tweede Rotterdamse regiobijeenkomst? Meld je dan aan.

NVRG 2022 HR Koffie Annemarie Gorissen

De regiobijeenkomst heeft als doel systeemtherapeuten en systeemtherapeutisch werkers in de verschillende regio’s van het land met elkaar te verbinden. Het is een plek om elkaar te ontmoeten en kennis en ervaring onderling te delen. De bijeenkomsten worden georganiseerd op wisselende plekken in het land.

Na een succesvolle eerste bijeenkomst organiseert de Rotterdamse Kring een tweede bijeenkomst op 22 mei a.s. Tijdens de bijeenkomst worden filmfragmenten bekeken van een grootmeester uit de systeemtherapie. Het thema van de avond volgt binnenkort. 

Meld je aan onderaan de pagina. Deelname is gratis!

 

Programma

Vanaf 19.30u:             Inloop

19.45 -20.00u:           Welkom door Rotterdamse Kring en NVRG

20.00 – 21.15 uur:      Bekijken filmfragmenten en delen met elkaar.

Vanaf 21.15 uur:         Afsluiting en borrel 

 

Locatie:

De filmavonden vinden plaats in het kantoor van BuurtzorgT op Zuidplein.

Adres: Strevelsweg 700 (Unit 506) in Rotterdam

 

De Rotterdamse Kring

De Rotterdamse Kring werd in 1997 opgericht door Cor Vreugdenhil. Frank Asmus is daar later bij aangesloten. Maurizio Andolfi is een belangrijke inspirator geweest voor de Rotterdamse Kring. Vrijwel ieder jaar kwam hij twee dagen naar Rotterdam om daar live consulten te geven aan behandelaren die gezinnen inbrachten. Aanvankelijk in het Sophia Kinderziekenhuis met ongeveer 30 systeemtherapeuten en sinds 2016 werden dat symposia met 100-150 deelnemers. Verder heeft de Rotterdamse Kring vanaf 2008 meer dan 45 filmavonden georganiseerd waarbij (unieke) video’s van pioniers van de systeemtherapie werden getoond en nabesproken: de videobibliotheek van De Rotterdamse Kring bevat filmfragmenten van Virginia Satir, Carl Whitaker, Salvador Minuchin, Maurizio Andolfi e.a.

Inmiddels heeft het bestuur van de Rotterdamse Kring zich uitgebreid met Marcos Rabello, Arti Kewal, Roxane Warring en o.g.

 

Voor wie?

Voor alle leden van de NVRG en iedereen die enthousiast is over het werken met gezinnen/ systemen. Ook wanneer je andere mensen weet, die geïnteresseerd zijn: stuur deze uitnodiging gerust door.

We verheugen ons op jullie komst!

Hartelijke groet, namens bestuur van de Rotterdamse Kring en de NVRG

Marten Tel

 

Datum en tijdstip:
2024-05-22T19:30:00 2024-05-22T22:00:00
Locatie:
BuurtzorgT Zuidplein
Adres:
Strevelsweg 700 (Unit 506)
3083 AS Rotterdam
Nederland
Aanmeldperiode: