Live systeemtherapie op zaterdag 25 maart 2023

De live therapie vindt plaats op zaterdag 25 maart 2023 van 13.00 tot 15.45 uur. 

NVRG UNDERCONSTRUCTION logo DEF_40 jar


De live therapie wordt gegeven door Bruno Hillewaere, Karin Wagenaar en Erik van der Elst, met medewerking van acteurs. De therapeuten geven ons een kijkje in de keuken. Zij passen ieder vanuit hun eigen theoretisch referentiekader interventies toe op het gezin. Begeleider: Ferdinand Bijzet.


Bruno Hillewaere
is systeemtherapeut, psychotherapeut, supervisor en hoofdopleider systeemtherapie Euthopia en verbonden aan Rapunzel in België.

Karin Wagenaar is psychotherapeut-systeemtherapeut en reeds jarenlang lid van de NVRG. Sinds 2001 is zij gespecialiseerd in de Emotionally Focused Therapy en vanaf 2009 oprichter en voorzitter van de Stichting EFT Nederland. Zij heeft een eigen praktijk voor koppels, individuen en gezinnen. Karin is (NVRG) leertherapeut en supervisor en tevensopleider Systeemtherapie aan de RINO groep Utrecht.

Erik van der Elst is relatie en gezinstherapeut, opleider en trainer. Hij heeft een eigen praktijk in het Lorentzhuis in Haarlem. Tevens is hij moderator.

Ferdinand Bijzet is systeemtherapeut NVRG. Sinds 2010 is hij directeur, trainer en opleider en sinds 2016 mede-eigenaar bij het Kempler Instituut. Hij verzorgt trainingen en opleidingen in Nederland en Slovenië. Daarnaast werkt hij als gestalttherapeut en relatie- en gezinstherapeut. De laatste jaren specialiseerde hij zich in het werken met trauma.