Tijdelijke korting voor NVRG-leden Masterclass RINO met Scott Sells

Op 30 en 31 januari en 1 februari 2019 vindt de Masterclass 'Trauma en systeemtherapie: treating the traumatized child' plaats met Scott Sells, op basis van het Family Systems Trauma model. NVRG-leden die zich uiterlijk 31 december inschrijven, ontvangen € 140,- korting.

Scott Sells

 

3-daagse Masterclass trauma en systeemtherapie met Scott Sells, ook eerste stap naar Family Systems Trauma therapeut
Begin dit jaar was Scott Sells spreker op het RINO-congres Trauma en systeemtherapie. Nu komt hij wederom naar Nederland, deze keer om met een kleinere groep drie dagen uitgebreid de diepte in te gaan en concreet aan de slag te gaan met het Family System Trauma (FST) model. Wil jij je als professional verder ontwikkelen op dit vlak? Profiteer dan nu van de tijdelijke korting voor NVRG leden. De masterclass is ook het eerste deel van certificering tot FST-therapeut. Lees meer over de Masterclass, die start op 30 januari 2019 (vervolg: 31 januari en 1 februari 2019) of download the flyer.

Traumabehandeling integreren met systeemtherapie
Een trauma bij familieleden heeft vaak invloed op alle relaties in de familie. Toch worden deze relaties nauwelijks betrokken bij de behandeling. Door je huidige traumabehandeling te integreren met systeemtherapie, help je het kind en de jongvolwassene daadwerkelijk verder. Deze 3-daagse masterclass van Scott Sells is gebaseerd op het Family Systems Trauma Model, een structureel-strategische gezinsbehandeling. Uitgangspunt is het meest recente boek van Scott Sells 'Treating the traumatized child'. Je oefent in een groep rond de 20-25 personen.

Tijdelijke korting voor NVRG leden: ontvang €140,- korting, je betaalt geen €1.090,- maar €950,-.
Gebruik kortingscode NVRGC1901 op het inschrijfformulier. De korting geldt van 10 december tot en met 31 december 2018.