Thema NVRG-Congres 2019 bekend!

Op vrijdag 20 september 2019 vindt het jaarlijkse NVRG-Congres plaats. Ook dit jaar ontvangen we je graag in de Philharmonie in Haarlem. Het thema is Intimiteit en Seksualiteit. Hoewel de congrescommissie nog volop bezig is met de invulling van het programma, lichten wij alvast een tipje van de sluier op.

Save the date


Intimiteit en seksualiteit
Intimiteit is verbindend en noodzakelijk maar kan ook ingewikkeld en pijnlijk zijn. Een gemis aan intimiteit kan leiden tot gevoelens van verdriet, eenzaamheid, angst en soms zelfs wanhoop.

Wat is de invloed van de tijdgeest, individualisering, social media en verharding van de maatschappij op intimiteit en seksualiteit? Hebben we nog voldoende oog voor de affectieve en zachte kant van de relatie? De sprekers op het NVRG-Congres 2019 geven hun visie op het thema en bieden handvatten om in de therapiekamer op professionele en integere wijze intimiteit en seksualiteit bespreekbaar te maken.

Wat kun je verwachten?

Ideeënbus
Weet je een goede spreker die past binnen het congresthema of heb je andere suggesties voor de congrescommissie? Mail dan naar nvrg@nvrg.nl.

Houd de NVRG website en de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie over het NVRG-Congres 2019.