Home
Postcode (1e cijfer) (of) Plaats
Kinderen (tot 12)
Adolescenten (12-22)
Volwassenen
(Echt)Paren
Gezinnen
Ouderen (65+)
Scheidingsbemiddeling
Niet-Nederlandse culturen
Individuele therapie

Pas op: circulus vitiosus! Blog op Skipr van directeuren NVRG en P3NL

Lisette Pondman, directeur NVRG en Marnix de Romph, directeur P3NL hebben een blog geschreven over de haast onmogelijke situatie waarin systeemtherapie zich bevindt.

Blog

In de blog doen de beide directeuren een verzoek aan Arnold Moerkamp (Zorginstituut Nederland, ZiNL) en André Rouvoet (Zorgverzekeraars Nederland, ZN) om met de NVRG en P3NL in gesprek te gaan zodat de vicieuze cirkel doorbroken kan worden en met resultaat. Er is een gesprek gepland met ZN. We houden je op de hoogte.

 

Gesprekken met Tweede Kamerleden

Onze directeur NVRG doet er alles aan om de lastige situatie te doorbreken, zodat systeemtherapie in alle gevallen erkend en vergoed wordt. Inmiddels vinden er ook gesprekken plaats met Tweede Kamerleden. Het rapport 'De meerwaarde van systeemtherapie' heeft hier een belangrijke rol bij gespeeld. Dit rapport onderbouwt de kwalitatieve en financiële voordelen van systeemtherapie. 

 

Skipr

Skipr is een onderdeel van Uitgeverij Bohn Stafleu Van Loghum en helpt beslissers in de zorg om hun koers te bepalen door middel van nieuws, blogs, een magazine. Daarnaast organiseren ze tal van masterclasses, congressen en evenementen voor beslissers.