4 juni 2020 Webinar Esther Perel

Opnieuw organiseren de NVRG en de RINO Groep een event met Esther Perel. Op donderdag 4 juni 2020 gaat Perel online in gesprek met professionals over Covid-19: relationele uitdagingen in het ‘nieuwe normaal’. Dit webinar biedt een unieke kans om Esther online te ontmoeten, met haar in gesprek te gaan en van haar te leren.

Kleur Esther Perel


Covid-19: relationele uitdagingen in het ‘nieuwe normaal’

Deze pandemie heeft ons als maatschappij en als therapeuten in een overgangsperiode gebracht die we niet kennen. Niet alleen onze cliënten ervaren langdurige onzekerheid en stress, in ons eigen leven voltrekt zich een parallel proces. We hebben allemaal te maken met toenemende druk in ons persoonlijke leven, binnen onze familie en op professioneel gebied. En hoewel we in Nederland voorzichtige stappen zetten op weg naar een ‘nieuw normaal’ leven, zullen wereldwijd levens nog maandenlang worden bepaald door de pandemie.

Vier thema’s staan centraal
In dit webinar met Esther Perel worden onder meer de volgende onderwerpen besproken:

  1. Een schokkende gebeurtenis als ‘relationship accelerator’.
  2. Hoe ga je als professional, zowel individueel als collectief, om met verlies, rouw en de dood?
  3. Relaties en gezinnen helpen omgaan met verschillen in copingstijlen, met het oog op nog lang voortdurende onzekerheid.
  4. Plezier ervaren en het leven vieren in tijden van crisis.

Interactief
Dit webinar biedt een combinatie van een didactische presentatie, met daarin casussen verwerkt, en interactie met deelnemers.

Voor wie?
Dit webinar is bedoeld voor alle professionals die systemisch werken zoals systeemtherapeuten, systeemtherapeutisch werkers, seksuologen, psychiaters, psychotherapeuten, (klinisch)psychologen, GZ-psychologen en maatschappelijk werkers.

Voertaal
Esther Perel spreekt in het Nederlands.

Digevents
De regie en de techniek van het webinar is in handen van Digevents, bestaande uit Marijke Roskam en MHB Audiovisuele Producties. Marijke is energiek, scherp op de inhoud en ultiem interactief met de deelnemers. 

Kosten
• Vroegboektarief € 60,- (UITVERKOCHT)
• Regulier tarief € 75,-

Datum en tijdstip
Donderdag 4 juni 2020
20:30 - 22:00 uur
Online inloop rond 20:00 uur.

Accreditatie
NVRG: 2 PE-punten (ID399968).
Accreditaties zijn ook aangevraagd bij de NVVS, NVP en FGzPt.

Samenwerking
De NVRG en RINO Groep organiseren dit webinar samen. De inschrijving verloopt via de website van de RINO Groep. Na inschrijving ontvang je van de RINO Groep een bevestiging. Voor vragen over de inschrijving kun je contact opnemen met de RINO Groep via 030-2308450 of infodesk@rinogroep.nl.

Via de RINO Groep ontvang je voorafgaand aan het webinar de instructies en de toegang tot het webinar. 

 

Datum en tijdstip:
2020-06-04T20:30:00 2020-06-04T22:00:00
Locatie:
Online event
Adres:


Aanmeldperiode:
AANMELDEN (via website RINO Groep)