14 november 2018: Studiedag sectie Forensische Systeemtherapie over systemische behandeling bij zedenplegers

De sectie Forensische Systeemtherapie organiseert op woensdag 14 november 2018 de studiedag 'De Plek: een oriëntatie op het landschap van professionals, zedendelinquenten en hun systeem'. De systemische behandeling bij zedenplegers is volop in ontwikkeling en krijgt de laatste jaren steeds meer vorm. Tijdens deze studiedag wordt veel aandacht besteed aan de dilemma's en lastige kwesties waar je als behandelaar van zedendelinquenten en hun systeem mee te maken krijgt.

Datum en tijdstip:
2018-11-14T00:00:00 2018-11-14T00:00:00
Locatie:
De Kanselarij
Adres:
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
Aanmeldperiode:
Klik hier om je aan te melden

Programma
Klik hier voor het programma.

Doel van de studiemiddag
Tijdens de studiedag bepalen we met elkaar een horizon van het landschap van professionals, zedendelinquenten en hun systeem. Dit doen we door te beschouwen op onze huidige werkwijze, nieuwe werkwijzen te verkennen en bruggen te slaan tussen sectoren waarbij we meertaligheid en meerstemmigheid omarmen.

Locatie
Een bijzondere bijkomstigheid is, dat deze studiedag plaatsvindt in de Culturele Hoofdstad van Europa 2018 Leeuwarden . Tijdens de pauzes ben je uitgenodigd de tentoonstellingen Places of Hope en Kerend Tij: Waddenkelder te bezichtigen. Laat je inspireren!

De Kanselarij
Turfmarkt 11, 8911 KS Leeuwarden
Klik hier voor de routebeschrijving.

Doelgroep
Systeemtherapeuten, systeemtherapeutisch werkers, gezinsvoogden, veiligthuismedewerers, kinderartsen, kindertherapeuten, traumatherapeuten, forensisch hulpverleners, reclaseringswerkers, gebiedsteammedewerkers e.a. netwerkleden.

Kosten
NVRG-leden: € 110,- (incl. 6% btw)
Externen: € 150,- (incl. 6% btw)
Voltijds studenten hogeschool of universiteit (geen LID of LIO van de NVRG): € 35,- (incl. 6% btw)

Accreditatie
De NVRG accrediteert de studiedag met 6 punten.
Accreditatie is ook aangevraagd bij het SKJ.

Sponsoring
De studiedag is mede mogelijk gemaakt door: GGZ Friesland